loslaten

Loslaten

Het is herfst en de bomen verliezen hun bladeren. Dat doen ze om zich te beschermen tegen uitdroging in de winter. Dan kunnen ze namelijk moeilijker water opnemen en het water in de bodem kan ook bevroren zijn waardoor het helemaal niet beschikbaar is. De bomen zorgen er dus zelf voor dat ze hun overtollige ballast kwijtraken.

Dat is voor ons mensen ook goed. Loslaten wat we niet meer nodig hebben. Loslaten betekent voor iedereen iets anders. Voor de een betekent het accepteren dat de dingen zijn zoals ze zijn, voor een ander je schuldgevoel achter je laten, voor weer een ander gewicht verliezen. Voor iedereen betekent het ruimte voor jezelf creƫren.

De workshop bestaat uit drie elementen: natuur, beweging (wandeling) en creatieve werkvormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *